Rodrygo over vertrek sterspeler bij Madrid: Hij wordt enorm gemist door ons

Rodrygo over vertrek sterspeler bij Madrid: "Hij wordt enorm gemist door ons"

14 februari - 20:45
2

Rodrygo Silva de Goes, oftewel Rodrygo, had in de zomer van 2019 naar FC Barcelona kunnen gaan. Echter koos hij voor de grote rivaal Real Madrid. Hier behaalde hij meerdere successen met Casemiro, die naar Manchester United is gegaan. In een interview met GOAL vertelt Rodrygo hierover.

De Braziliaanse vleugelspeler werd als eerst benaderd door Barcelona, met wie er zelfs al een overeenkomst gesloten was. "Het was allemaal akkoord met Barcelona. Het was een verrassing voor mij dat Real Madrid opeens kwam. Het was even schrikken, maar uiteindelijk één van de gelukkigste momenten in mijn leven", aldus Rodrygo. In de periode bij Madrid wist hij zeven titels te behalen, waaronder de Champions League en La Liga. Dit seizoen is de Braziliaan goed voor vier goals in achttien La Liga-wedstrijden.

Waar de buitenspeler dit seizoen nog geen vaste basisklant is, waren andere Brazilianen dit wel in de afgelopen jaren bij Madrid. Zo ook Casemiro. De verdedigende middenvelder maakte in de zomer van 2022 de transfer naar Manchester United. De impact die het vertrek van Casemiro had, was groots, volgens Rodrygo. "Hij wordt in alles gemist. Hij wordt enorm gemist door ons, omdat hij van grote hulp was binnen en buiten het veld. De jonge spelers hebben veel ondersteuning nodig en hij, net als Marcelo, hebben ons hier veel in geholpen en worden erg gemist."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie