Feyenoord wil Slot niet kwijt, Leeds klopt op de deur

Feyenoord wil Slot niet kwijt, Leeds klopt op de deur

9 februari - 13:45
2

Volgens de Engelse krant The Independent heeft Leeds United Arne Slot een aanbieding gedaan. Algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord laat aan Voetbal International echter weten dat zijn hoofdtrainer niet te koop is.

De interesse van Leeds in Slot blijkt meer dan serieus. De de club van Pascal Struijk ontsloeg Jesse Marsch, zoekt nadrukkelijk naar een opvolger en denkt daarbij aan de 44-jarige trainer uit Bergentheim, die bij ESPN zelf nog niets gehoord zegde te hebben.

Volgens The Independent heeft Leeds Slot een aanbod gedaan, omdat hij de 'preferred candidate' is. Te Kloese laat aan VI weten nog niets gehoord te hebben. "Niet offcieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier."

Het contract van Slot bij Feyenoord loopt nog tot de zomer van 2025. Club en trainer gaan na dit seizoen om tafel voor een evaluatie. Feyenoord gaat proberen het contract van Slot op te waarderen en te verlengen.