Doku en debutant Salah vallen in, maar Rennes verliest van Lille in slotfase

05-02-2023 13:20
1

Ibrahim Salah heeft zijn debuut als speler van Rennes achter de rug. Tegen Lille viel de voormalige speler van KAA Gent net zoals Jérémy Doku in. Rennes verloor met 1-3 van Lille.

Rennes en Lille hopen dit seizoen nog een Champions League-ticket te versieren. Er stond dus wel wat op het spel zaterdagavond. Salah en Doku moesten op de bank beginnen. Hun ploegmaat Amine Gouiri – die in de punt van de aanval begon – zorgde voor een droomstart van de thuisploeg. Na 1 minuut legde Gouiri de bal al in het netje.

Na de rust gaf Rennes de match volledig uit handen. Edon Zhegrova – met een kort verleden bij KRC Genk – tekende voor de gelijkmaker. Doku viel in na 70 minuten. Salah kwam tussen de lijnen in de 85e minuut. Toen verliet trouwens aan de andere kan met Jonathan David een andere voormalige speler van KAA Gent. Daarna scoorden de bezoekers nog twee keer via Rémy Cabella (minuut 85) en André Gomes (minuut 94).

In de stand blijf Rennes op 4e plaats staan met 40 punten. Lille staat een plaats lager met 2 punten minder.