OFFICIEEL: Raskin verlaat Standard en trekt naar Rangers

OFFICIEEL: Raskin verlaat Standard en trekt naar Rangers

31 januari - 18:13 Laatste update: 18:21
8

Nicolas Raskin heeft zijn transfer beet naar Rangers. De middenvelder van Standard aasde al even op een vertrek en beide clubs hebben een akkoord gevonden. Dat heeft de Schotse club op haar website aangekondigt. 

De transfer van Raskin werd op deadline-day officieel gemaakt door Rangers. De 21-jarige Belg is de tweede tweede voor de nummer twee in Schotland. "We zijn verheugd de ondertekening van middenvelder Nicolas Raskin van Standard aan te kondigen voor een niet bekendgemaakt bedrag en een langlopend contract," maakte Rangers bekend.

Het zou volgens Sacha Tavolieri gaan om een contract van 4,5 jaar dat al vorige zaterdag werd afgerond. De definitieve transfersom zou om zo'n 1,5 miljoen euro gaan. Er zijn verder ook bonussen in het contract opgenomen die kunnen oplopen tot zo'n 500.000 euro en een som van een latere doorverkoop. 

Raskin is alvast doodgelukkig met zijn transfer. "Ik ben erg enthousiast om hier te zijn. Ik voel me ook erg trots om bij een zeer grote club te komen", aldus Raskin. "Ik kijk ernaar uit om op Ibrox te spelen. Het was erg spannend toen ik hoorde van de interesse van Rangers, want het is een grote club. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn debuut te maken en ik hoop dat het zo snel mogelijk kan."

Er wordt vandaag nog meer beweging verwacht in Luik met de zoektocht naar een nieuwe spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie