Parker breekt ban: Het komt wel vaker voor dat eerste overwinning niet mooi is

Parker breekt ban: "Het komt wel vaker voor dat eerste overwinning niet mooi is"

29-01-2023 21:58
20

De kop is eraf voor Scott Parker! In zijn vijfde wedstrijd als hoofdtrainer van Club Brugge wist de Brit eindelijk de drie punten over de streep te trekken. Op het veld van SV Zulte Waregem moest Blauw-Zwart ervoor knokken, maar de 1-2-zege stemde wel tot tevredenheid.

Na afloop gaf Parker toe dat de voorbije ontgoochelende resultaten toch aan hem hebben geknaagd. "Dit doet deugd, het belangrijkste vanavond was winnen", vertelde hij aan Sporza. Zulte Waregem verkocht haar huid wel duur. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar we zijn erin geslaagd om de drie punten te pakken en daar ben ik tevreden mee."

Parker herhaalt dat enkel het resultaat telde voor Club Brugge aan de Gaverbeek. "We hebben geen schoonheidsprijs gewonnen vandaag, maar het komt wel vaker voor dat de eerste overwinning niet mooi is als je uit een moeilijke periode komt. Ik was wel tevreden met onze mentaliteit, we hebben er echt voor gestreden."

Niettemin moet het spelpeil van Club opgekrikt worden in de komende weken. "We haalden zeker niet het niveau dat ik voor ogen heb voor deze ploeg, maar de overwinning is nu enige dat telt. We moeten nu vooruit blijven gaan en progressie maken. Dat is het belangrijkste", besluit Parker.