UPDATE: ''Populaire Ferdinan' tekent toch niet bij KAA Gent'

UPDATE: ''Populaire Ferdinan' tekent toch niet bij KAA Gent'

26-01-2023 18:30 Laatste update: 31-01-2023 21:40
3

In België doet de naam van Marselino Ferdinan nog amper een belletje rinkelen, maar in eigen land is de Indonesiër een populaire jongen. Volgens Gazet van Antwerpen probeert Ferdinan momenteel een contract bij Jong KAA Gent te versieren.

Ferdinan is nog maar amper 18 lentes oud, maar heeft op Instagram al meer dan 900.000 volgers. De voorbije dagen werd hij gelinkt aan Beerschot, maar momenteel vertoeft hij zoals te zien in zijn stories in Gent. Nu zou hij proberen de mensen van Jong KAA Gent te overtuigen van zijn kunsten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lino10 (@marselinoferdinan10)

Ferdinan maakte al zijn debuut voor de nationale ploeg. Sterker nog, hij verzamelde al twaalf caps voor Indonesië en was daarin twee keer trefzeker. Momenteel staat de aanvallende middenvelder nog op de loonlijst van Persebaya Surabaya

Update: Volgens Gazet van Antwerpen zal de Indonesiër Ferdinan toch niet naar KAA Gent trekken. De Indonesische ster was in ons land en vertoefde in Gent om bij de Buffalo's te tekenen. Hij zag het echter niet zitten om voor Jong KAA Gent in Eerste Nationale uit te komen.