UPDATE: 'Een officieel bod op Raskin wordt spoedig verwacht'

UPDATE: 'Een officieel bod op Raskin wordt spoedig verwacht'

21-01-2023 13:46 Laatste update: 24-01-2023 23:22
21

Nicolas Raskin staat naar verluidt dicht bij een transfer naar het Schotse Rangers. De middenvelder van Standard zou zelfs al medische tests in de schotse hoofdstad aan het afleggen zijn.

Coach Ronny Deila hoopt alvast dat de transfer snel wordt afgehandeld. “Het zou goed zijn voor alle partijen dat we snel een oplossing vinden. Dat Raskin bij Standard blijft en zes maanden niet zal spelen is geen goede situatie voor hem en voor ons. Wij willen geen spelers houden die hier niet meer willen zijn. Ook zou het ons veel geld kosten”, aldus Deila tegenover Schotse media.

Raskin verkommert in de B-kern van Standard nadat duidelijk werd dat hij zijn contract niet zou verlengen. De middenvelder was een sterkhouder bij de Rouches, maar mag nu zijn biezen pakken. Standard wil nog een bedrag vangen en er wordt gesproken van minder dan drie miljoen euro.

Update: Raskin legde zijn medische testen al af in Schotland. De speler zelf heeft ook een akkoord met Rangers. Volgens Het Belang van Limburg komt er nu ook spoedig een officieel bod op clubniveau voor Raskin.