‘Nieuwe club komt op de proppen voor Raskin: vergevorderde gesprekken’

‘Nieuwe club komt op de proppen voor Raskin: vergevorderde gesprekken’

14 januari - 11:03 Laatste update: 14 januari - 11:03
21

Benfica heeft interesse in de diensten van Nicolas Raskin. De toekomstige tegenstander van Club Brugge in de Champions League ronde zou de Luikenaar kunnen overhalen. 

Raskin zit sinds 17 december niet meer in het A-team nadat de onderhandelingen over zijn contractverlenging waren mislukt. Het doel is duidelijk niet om nog een half jaar te blijven zonder te spelen. Volgens DH Sport hebben er ondertussen verschillende clubs geïnformeerd naar de 21-jarige middenvelder. 

Benfica, de toekomstige tegenstander van Club Brugge in de Champions League, zou geïnteresseerd zijn in de situatie van de Luikse middenvelder. Op dit moment heeft de club uit Lissabon wel nog geen contact gelegd met Standard. De Portugese club heeft de informatie niet bevestigd, maar ontkent het ook niet. De krant spreekt van een mogelijkheid dat Benfica dit binnenkort wel zal doen.

In het verleden heeft Benfica al vaker zaken proberen doen met de Luikse club. Ze maakten een move voor Axel Witsel (2011) en Mehdi Carcela (2015).

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri is met Rangers een nieuwe club op de proppen gekomen voor Nicolas Raskin. Er zouden al vergevorderde gesprekken zijn voor de middenvelder van Standard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie