Standard en Deila helemaal klaar voor Antwerp: “Echt trots op evolutie”

Standard en Deila helemaal klaar voor Antwerp: “Echt trots op evolutie”

21 januari - 11:59
6

Standard speelt zondag de topper van de 22e speeldag tegen Antwerp. Ronny Deila is trots op hoe ver zijn troepen zijn gekomen en erkent graag hun vooruitgang. De 2-0 overwinning op KV Mechelen heeft hen alvast deugd gedaan. 

Deila erkent dat zijn kern smachtte naar de driepunter van afgelopen dinsdag. Dat hoorde je ook bij de spelers. "We hebben lang op deze overwinning gewacht," klonk het na de wedstrijd. Deila ziet ook het positieve van de afgelopen weken in. "Ik heb gehoord dat we lang niet gewonnen hebben, maar ik heb gemerkt dat we al vier wedstrijden ook niet verloren hebben”, klinkt het bij de coach van Standard.  

Met 34 punten uit 21 wedstrijden is Standard slechts twee punten verwijderd van hun totaal van vorig seizoen. "Ik ben echt trots op de evolutie van de groep. De sfeer is perfect. We hebben echter sinds het begin een aantal moeilijke momenten gekend, maar de kleedkamer is niet verdeeld geweest, integendeel, we hebben alles samen doorstaan en zijn eensgezind gebleven. Ik ben trots op deze gemoedstoestand."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie