'PSV gaat na vertrek aanvallers vol voor Anderlecht-spits Silva'

'PSV gaat na vertrek aanvallers vol voor Anderlecht-spits Silva'

20 januari - 09:01 Laatste update: 09:03
12

PSV verkocht deze transferwindow Cody Gakpo en Noni Madueke, maar er is versterking in aantocht. De club maakt werk van de komst van RSC Anderlecht-spits Fábio Silva. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond.

PSV had Silva al langer op de korrel. De aanvaller is door Wolverhampton Wanderers verhuurd aan Anderlecht, maar als het goed is keert hij terug naar Engeland, om meteen door te vliegen naar Eindhoven. Het is de bedoeling dat PSV Silva gaat huren.

PSV maakt op de achtergrond alles gereed voor een transfer naar Eindhoven van Silva, die dat zelf wel ziet zitten. Het Eindhovens Dagblad weet niet of hij voor een half jaar, of anderhalf jaar naar PSV komt.

Dat er versterking moet komen bij PSV, is duidelijk. De club verkocht Gakpo voor een recordsom aan Liverpool en staat ook op het punt om Madueke aan Chelsea kwijt te raken. PSV staat momenteel vierde in de Eredivisie.

Silva kwam dit seizoen bij Anderlecht in 20 wedstrijden toe aan 7 goals in de Jupiler Pro League. Onder het bewind van Brian Riemer ligt de aanvaller echter onder vuur. De spits gaf aan weg te willen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie