Proto, Kjestan en Najar kunnen Anderlecht niet meer aanzien: 'Uit pensioen komen?'

Proto, Kjestan en Najar kunnen Anderlecht niet meer aanzien: 'Uit pensioen komen?'

19-01-2023 10:38 Laatste update: 10:38
37

Anderlecht zit in de problemen. De trein lijkt maar niet terug op de rails te komen en na een nederlaag in eigen huis tegen Zulte Waregem reageren drie oud-spelers op Twitter. Silvio Proto, Sacha Kljestan en Andy Najar lachen momenteel als een boer met kiespijn over de huidige situatie van de club waar zij in het verleden wel het nodige succes hadden. 

De crisis bij Anderlecht is een situatie die pijn doet in de ogen van de oud-spelers. Silvio Proto geeft commentaar op de huidige situatie van Anderlecht. 'Het is: 'Chef un p'tit verre (pour oublier)' en niet 'Oui tu as raison'', stipt Proto aan. 

De ex-doelman van Anderlecht doelt op de twee iconische nummers van Lange Jojo. Met andere woorden: Anderlecht moet tegenwoordig eerder vragen om een glas bier om de situatie te doen vergeten in plaats van te zingen dat ze gelijk hebben dat ze de kampioen zijn.

'Moeten we uit ons pensioen komen?', antwoordde Sacha Kljestan. Ook Andy Najar sprong in de dans en schreef: 'I'm coming with you bro' oftewel 'Vriend, ik kom met je mee'.

Het mag duidelijk zijn dat niet alleen de fans van Anderlecht momenteel het moeilijk hebben met de huidige situatie van paars-wit. Ook de ex-spelers hadden het iiever anders gezien. Momenteel staat paars-wit vijf punten boven de degradatiestreep.