'Hauge verlaat KAA Gent, voormalig toptalent gaat uitdaging in Nederland aan'

'Hauge verlaat KAA Gent, voormalig toptalent gaat uitdaging in Nederland aan'

17 januari - 23:27
8

FC Groningen zet hoog in en mikt op Jens Petter Hauge als de volgende aanwinst. Dat meldt de Noorse krant Verdens Gang. Het voormalige Noorse toptalent viel nog in tijdens de finale van de Europa League, maar speelt nu bij KAA Gent.

Hauge speelt op dit moment op huurbasis voor KAA Gent. Officieel is de 23-jarige aanvaller eigendom van Eintracht Frankfurt, de club waarmee hij drie jaar geleden de finale van de Europa League won van Rangers FC. Daarvoor speelde hij voor onder andere Bodo/Glimt en AC Milan. Dit seizoen speelde hij achttien wedstrijden voor KAA Gent en daarin scoorde hij vijf keer. Zijn huurperiode duurt nog tot de zomer, maar volgens de Noorse bronnen kan hij deze vroegtijdig afbreken voor een dienstverband bij Groningen.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus liet eerder al doorschemeren dat de club grof in wil zetten op de transfermarkt. Eerder vandaag werden Aimar Sher en Johan Hove al gepresenteerd, maar volgens de beleidsman van de club blijft het hier niet bij. "Het is denk ik wel goed te benadrukken dat we op dit moment ook nog druk bezig zijn met andere directe versterkingen voor de selectie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie