'Oplossing voor Aboubakar in Turkije na komst van Ronaldo bij Al-Nassr'

'Oplossing voor Aboubakar in Turkije na komst van Ronaldo bij Al-Nassr'

10 januari - 22:17
1

Besiktas heeft Vincent Aboubakar (30) op het oog als vervanger voor Wout Weghorst. De Nederlandse spits is hard op weg naar Manchester United, maar Besiktas wil hem niet laten gaan tot het een opvolger heeft.

Eerder op dinsdag kwam naar buiten dat United, Burnley en Besiktas akkoord zijn over Weghorst. Laatstgenoemde club zoekt nu dus naar een opvolger, zodat de Weghorst-transfer ook beklonken kan worden. Volgens verschillende media, waaronder het betrouwbare The Athletic, is Aboubakar in beeld bij de Turken.

Al-Nassr heeft wel oren naar een transfer van de spits. Door de komst van Cristiano Ronaldo heeft de Saudische club een buitenlander te veel in zijn selectie, waardoor het Ronaldo niet in kan schrijven. Indirect kan de droomtransfer van Weghorst de Portugese superster een handje gaan helpen.

Besiktas heeft Aboubakar al een officieel contractaanbod gedaan. De kans is aanwezig dat de Kameroener transfervrij mag vertrekken bij Al-Nassr. Op het WK in Qatar liet Aboubakar nog van zich horen met een schitterende goal tegen Servië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie