Lukaku is hongerig na WK: “Ik werd afgeslacht, en terecht, maar nu wil ik spelen”

Lukaku is hongerig na WK: “Ik werd afgeslacht, en terecht, maar nu wil ik spelen”

03-01-2023 11:03
3

Romelu Lukaku wil iets bewijzen na het WK en de teleurstelling die hij daar toch moest verwerken. De spits van de Rode Duivels is terug volop aan de slag bij Internazionale en wil nu vooral knallen. 

De hervatting van de Serie A met Inter staat nu voor de deur en aanstaande woensdag wacht de Nerazzurri een cruciaal duel tegen koploper Napolitano. Big Rom denkt dat hij er klaar voor is. De Belgische spits heeft de afgelopen weken hard gewerkt na het WK. "Ik voel me goed”, klinkt het. “We hebben de laatste tijd geweldig werk geleverd met het team, de coach en de staf", aldus Lukaku in een interview met Sky Sport Italia. 

"Meestal herstel ik snel na een blessure, maar deze keer was het ernstiger dan verwacht", verklaarde Lukaku, die kort terugkeerde naar het WK in Qatar. "Ik deed er alles aan om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan, maar het lukte me niet”, getuigt de spits. “Tegen Kroatië was het een grote teleurstelling, maar ik zei tegen mezelf: 'Romelu, je was niet 100%, je had maar twee trainingen gedaan. Nu moet je de stekker eruit trekken, vijf dagen rusten en opnieuw beginnen.” 

En dat is precies wat hij gedaan heeft. Een hongerige Lukaku hoopt meteen terug zijn stempel te kunnen drukken op een moeilijk seizoen van Inter Milan. “Nu ben ik klaar”, bevestigt Lukaku. “Ik werd afgeslacht, en terecht, maar nu wil ik gewoon weer gaan spelen."