OFFICIEEL: 'Bob Peeters aan het roer van Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport'

OFFICIEEL: 'Bob Peeters aan het roer van Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport'

23-12-2022 15:49 Laatste update: 16:18
1

Bob Peeters wordt trainer van de Nederlandse Eerstedivisionist Helmond Sport, vermeldt Het Nieuwsblad. De 48-jarige Peeters moet Helmond Sport van de 17e plaats af zien te helpen.

Peeters wordt de opvolger van trainer Sven Swinnen. Helmond Sport nam  eind oktober afscheid van Swinnen na de slechte resultaten in de competitie.

''Er komt een nieuw stadion en er zijn nog twee periodetitels te winnen. Philippe van Esch, een Nederlandse ondernemer, is voorzitter van Helmond Sport en de op één na grootste aandeelhouder van KV Mechelen'', vertelt Peeters. Helmond Sport is een zusterclub van KV Mechelen.

''De club staat naargelang zijn ambities onder zijn stand in de rangschikking''. Peeters meent dat de club niet staat waar het hoort en heeft ambities om de club hoger op de ranglijst te brengen in de tweede seizoenshelft.

Peeters stond eerder aan het roer van onder anderen KVC Westerlo, KSC Lokeren, KAA Gent, SK Beveren en Cercle Brugge. Zijn contract bij de Nederlandse tweedeklasser Top Oss werd afgelopen zomer niet verlengd, waardoor Peeters zonder club zat.