Club Brugge boekt ruime zege in oefenpartij, Mignolet pakt penalty

16-12-2022 13:00
6

Club Brugge heeft Zulte Waregem geklopt met 3-0. Meijer, Larin en Jutgla zorgden voor de doelpunten. De oefenwedstrijd vond achter gesloten deuren plaats.

Na amper zes minuten kwam Club al op voorsprong. Yaremchuk stak door naar de opkomende Meijer en die liet Bostyn kansloos. Zulte Waregem kon daarna twee keer dreigen via Sangaré, maar Club ging met een voorsprong rusten na een matige eerste helft.

Na de pauze bracht Carl Hoefkens heel wat wisselspelers in, waaronder ook Cyle Larin. De Canadees kon op het uur rond Bostyn gaan en zette de 2-0 op het bord. Zulte Waregem kreeg dé kans op de 2-1 via strafschop, maar Simon Mignolet bracht redding op de poging van Sangaré.

Ferran Jutgla liet zich niet onbetuigd en kopte een kwartier voor tijd een voorzet van Mata binnen voor 3-0. Dat was meteen ook de eindstand van dit duel.