'Wouters en Swers overbodig bij KV Mechelen, duo mag vertrekken bij Malinwa'

'Wouters en Swers overbodig bij KV Mechelen, duo mag vertrekken bij Malinwa'

08-12-2022 22:05
2

KV Mechelen hoopt onder Steven Defour een betere tweede seizoenshelft te beleven en zal van de winterstage gebruik maken om enkele keuzes te maken in de spelerskern. Dries wouters en Iebe Swers hebben alvast te horen gekregen dat zij mogen vertrekken.

Bij Gazet van Antwerpen klinkt het dat Wouters en Swers te horen hebben gekregen dat zij niet langer in de plannen van KV Mechelen passen. Het duo mag dan ook op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Voor Dries Wouters betekent dat hoogstwaarschijnlijk een terugkeer naar Schalke 04, waar KV Mechelen hem momenteel van huurt. De verdediger speelde dit seizoen vijf partijen voor Malinwa, maar verloor de strijd van onder andere Vanlerberghe, Bates, Peyre en Van Hoorenbeeck. Daarnaast komt er met Lavalée nog een extra verdedigende pion terug uit blessure.

Ook voor Swers is het verhaal bij KV Mechelen bijna afgelopen. De 25-jarige flankspeler kwam in de zomer van 2021 over van KV Mechelen, maar kon zich ooit helemaal in de basis werken. Dit seizoen kreeg hij slechts vier invalbeurten bij Malinwa.