Rocha (Lierse) pakt uit met zuivere hattrick: De timing was perfect

Rocha (Lierse) pakt uit met zuivere hattrick: "De timing was perfect"

05-12-2022 13:00 Laatste update: 13:03
1

Leonardo Rocha was afgelopen weekend dé man bij Lierse Kempenzonen. Hij velde de beloften van Standard met drie doelpunten. De spits spreekt zelf van een perfecte timing. 

"Winst tegen de beloften van Standard was pure noodzaak", benadrukt Rocha bij Het Nieuwsblad. "En dan doet het deugd daar een ruime hand in te hebben. De timing was perfect e zaten de jongste weken beetje in een negatieve spiraal. We moesten die tegen de jonge Rouches absoluut ombuigen en dat is ons gelukt. Het geeft een enorme boost om er nog twee weken keihard tegenaan te gaan."

Lierse staat nu op een vierde plaats en moet nog flink aan de bak om de Play-Offs te halen. "We moeten iedere kans aangrijpen. Na de winterbreak wacht ons met RSCA Futures, Beerschot, RWDM en Lommel nog een loodzwaar programma. Iedere extraatje dat we nu nog kunnen opbouwen is mooi meegenomen."

Rocha doet alvast zijn deel bij de Pallieters. Op zestien competitiewedstrijden scoorde hij inmiddels al twaalf doelpunten. Een groot verschil met vorig seizoen, toen hij geen enkele goal maakte voor AS Eupen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie