Stopt Witsel toch niet als Rode Duivel? 'Er komen betere dagen aan!'

Stopt Witsel toch niet als Rode Duivel? 'Er komen betere dagen aan!'

04-12-2022 21:00 Laatste update: 16:12
16

Axel Witsel lijkt dan toch nog niet te denken aan stoppen bij de Rode Duivels. Na het WK is het uitkijken of de verschillende dertigplussers doorgaan bij de nationale ploeg. Witsel lijkt alvast nog voor de nationale ploeg te willen uitkomen.

Onder andere Eden Hazard en Toby Alderweireld worden gelinkt aan het einde van hun interlandcarrière, terwijl Dries Mertens en Jan Vertonghen al aangaven nog Rode Duivel te willen blijven. Ook Witsel lijkt voorlopig nog niet te denken aan stoppen.

Op zijn social media blikte de 33-jarige Witsel terug op het afgelopen WK. 'Het is moeilijk om woorden te vinden in dit moeilijke moment', schreef hij. 'Ik wil alle fans die ons gesteund hebben in Qatar en thuis bedanken. Ook dankuwel coach voor alles wat je ons de voorbije zes jaar hebt gegeven. Ik wens je het allerbeste.'

En in zijn laatste zinnen lijkt Witsel alvast aan te geven nog niet te gaan stoppen als Rode Duivel. 'Na verloop van tijd kunnen we ons weer beginnen te focussen op de toekomst. Er komen betere dagen voor België', besloot hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Axel Witsel (@axelwitsel28)