Hazard voelt zich goed: Rode Duivels kunnen het WK winnen als ik goed ben

Hazard voelt zich goed: "Rode Duivels kunnen het WK winnen als ik goed ben"

26-11-2022 12:27
35

Zondag spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd op het WK. Eden Hazard staat de pers te woord in de aanloop naar de wedstrijd tegen Marokko. De aanvoerder van de Rode Duivels leek tevreden over zijn prestatie tegen Canada. 

Hazard heeft het gevoel dat hij stappen in de juiste richting zet. door zijn optreden tegen Canada en voelt zich klaar om een stap omhoog te doen. Hazard is dan ook helemaal klaar voor de confrontatie met Marokko. Hij beseft en voelt wel de druk die op zijn schouders ligt. “Ik begrijp de kritiek na Egypte, ik las wat positieve dingen na de wedstrijd tegen Canada, maar als ik niet goed speel tegen Marokko, zullen de mensen toch zeggen dat het verhaal van Hazard ten einde is.”

Hazard gelooft echter dat de speelminuten die hij van Martinez krijgt hem enorm veel goeds doen. De aanvoerder van de Rode Duivels voelt dat hij door die minuten steeds meer vorm krijgt. “ Ik heb altijd gezegd dat hoe meer wedstrijden ik speel, hoe beter ik zal zijn. En België kan het WK winnen als Eden goed is. Zo niet, dan wordt het moeilijker.”

Hazard speelde een uur tegen Canada en draagt momenteel ook geen kwaaltjes met zich mee. Afgelopen seizoenen werden voor Hazard overschaduwt door blessures. "Alles gaat goed op medisch vlak en ik ben klaar voor de volgende wedstrijd”, klinkt het. “We werken goed samen met het personeel en ik ben goed hersteld. Ik wil tegen Marokko spelen. Zodra ik op het veld sta, ben ik blij."