Nederlanders niet onder de indruk: België is een middelmatig elftal geworden

Nederlanders niet onder de indruk: "België is een middelmatig elftal geworden"

24 november - 22:06 Laatste update: 24 november - 22:06
52

Het werd woensdag een moeizame 1-0 overwinning voor de Rode Duivels tegen Canada. De nationale ploeg kwam amper tot kansen tegen de Noord-Amerikanen en mag van geluk spreken dat de Canadezen ook niet scoorden. In Nederland was men ook bijzonder streng voor onze Rode Duivels.

Bij NOS was onder andere ex-voetballer Pierre Van Hooijdonk bijzonder scherp voor de Rode Duivels. "België is een middelmatig elftal geworden. Ze hebben veel ingeleverd ten opzichte van de vorige toernooien", begon hij.

"Eden Hazard… als je dan zo'n Leandro Trossard ziet invallen... Die is twee klassen fitter en beter. Sinds hij naar Real Madrid is gegaan, is het bergaf gegaan met Hazard", stelde de analist vast.

Hazard speelde nochtans geen slechte partij en invaller Trossard kon ook niet voor het verschil zorgen. Volgens Van Hooijdonk zal Martinez ook enkele belangrijke keuzes moeten maken. Voorin, maar ook op het middenveld. "Die Onana bracht duelkracht en loopvermogen bij op het middenveld. Dat hadden ze nodig in de tweede helft", gaf hij nog aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie