Nainggolan: “Ik deed wat Antwerp vroeg, vraag mij af waarom deur gesloten is”

Nainggolan: “Ik deed wat Antwerp vroeg, vraag mij af waarom deur gesloten is”

18-11-2022 15:40
13

Radja Nainggolan kwam de voorbije weken niet meer aan de bak bij Royal Antwerp FC. Vrijdag schoof de middenvelder aan bij VTM als analist voor de match tussen België en Egypte. Daar kwam hij terug op zijn huidige situatie.

Na rijden zonder rijbewijs en vapen op de bank voor de match tegen Standard stuurde het bestuur van Antwerp Nainggolan naar de B-kern. “Voor mij is het een moeilijke periode geweest. Gelukkig heb ik in het verleden genoeg meegemaakt. Dus dit is iets klein voor mij."

Nainggolan begrijpt niet goed wat er nu gebeurt bij Antwerp. “Ik hoop dat alles op de juiste manier wordt afgesloten en er een einde komt aan de zaak. Ik deed wat de club vroeg. Dat heb ik altijd gedaan.”

Deur niet meer op een kier
Nadat Nainggolan op de vingers getikt werd, had hij het gevoel dat er wel nog een toekomst voor hem was bij Antwerp. “Ik weet dat ik iets fout deed en daar ben ik voor gestraft. Misschien iets te zwaar. Ik ben zoals gevraagd gaan trainen bij de B-kern.”

“Bij de B-kern ben ik professioneel geweest en heb ik de jonge gasten zich laten amuseren. Ik denk ook dat dat gelukt is, want bouwde een band op mij met die jongens. In het begin zei men dat de deur op een kier stond. Ik vraag mij af waarom die nu helemaal dicht is.

”Nainggolan heeft bij Antwerp nog een contract tot medio 2023, maar Antwerp heeft al laten verstaan niet meer op de 34-jarige middenvelder te rekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie