Ik zie niet in wie KRC Genk dit seizoen gaat kloppen

"Ik zie niet in wie KRC Genk dit seizoen gaat kloppen"

31-10-2022 20:17
29

Met nog twee speeldagen te gaan voor de start van de WK-break mag KRC Genk zich nu ook al de herfstkampioen noemen. De Limburgers zijn goed op weg om een echte titeluitdager te worden. Bob Peeters gelooft ook in een Genkse titel.

Genk verloor dit seizoen amper punten en won op de partij tegen STVV en Club Brugge na ook al elke wedstrijd. De Limburgers prijken momenteel bovenaan het klassement met een 40 op 45. Peeters vindt ook dat men bij Genk stilaan mag hopen op een titel. "Als Genk zijn vorm kan aanhouden en misschien zelfs nog verbeteren, zie ik niet in wie hen gaat kloppen dit seizoen", klinkt het bij Eleven Insiders.

Na de WK-break krijgen we nog zeventien partijen in de reguliere competitie. Daarna volgen de Play-Offs. Peeters doet ook al een voorspelling over de vier deelnemers aan de Champions' Play-Offs. "Club Brugge, Genk en Antwerp verwacht ik sowieso. En dan wordt het kijken, naar Union bijvoorbeeld."

"Die vierde ploeg is nog wat afwachten, want ook Standard begint weer op te komen. Maar ik ben zeker dat Club, Genk en Antwerp bij de eerste vier gaan eindigen", aldus Peeters.