'Union SG dacht aan komst van voormalige Standard-speler'

'Union SG dacht aan komst van voormalige Standard-speler'

31-10-2022 10:15
2

Bij Union SG heeft met deze zomer weer heel wat goede transfers kunnen realiseren. Het haalde vooral onbekende namen, maar dacht ook even aan een ex-speler van Standard.

Bij La Dernière Heure weet men namelijk dat Union SG, samen met Celtic Glasgow en RC Lens, interesse toonde in Ryan Mmaee. De Marokkaanse aanvaller werd opgeleid door Standard, maar wist er nooit helemaal door te breken. Nu speelt hij bij Ferencvaros, waar hij één van de uitblinkers is.

Na een sterk seizoen bij de Hongaarse topclub kon hij ook kiezen voor een nieuw avontuur. Zover kwam het echter niet en Mmaee bleef bij Ferencvaros. “Er was interesse, maar ik zat toen nog in volle revalidatie. Ik legde daar mijn focus op en het was niet het ideale moment om te vertrekken. Het WK is mijn hoofddoel op dit moment", zegt de Marokkaanse international.

Mogelijk kan Mmaee na het WK misschien een toptransfer versieren. Bij Ferencvaros heeft hij nog een contract tot medio 2025. Hij was er dit seizoen tot dusver goed voor vijf doelpunten en drie assists in zeventien partijen.