Custovic is scherp voor fluitende fans: Dit hoort niet bij KV Kortrijk

Custovic is scherp voor fluitende fans: "Dit hoort niet bij KV Kortrijk"

30-10-2022 18:10
1

KV Kortrijk boekte een belangrijk gelijkspel en eindigde 1-1 tegen Cercle Brugge. Daarin was Bilel Messaoudi de doelpuntenmaker van dienst. Na de partij scandeerden de fans zijn naam, maar tijdens de wedstrijd werd hij nog uitgefloten door eigen publiek.

Adnan Custovic kon maar moeilijk aanvaarden dat de aanvallende middenvelder werd uitgefloten door de eigen fans. "Ik was niet tevreden dat onze fans hem uitfloten. Dit gedrag past niet bij een familiale club als KV Kortrijk", reageerde de trainer bij Het Belang van Limburg.

Messaoudi werd de vorige match al uitgefloten en ook deze keer floten de fans hem uit bij zijn invalbeurt. "Hij kende een moeilijke periode, maar we moeten hem steunen. Dit gedrag past niet bij een club als KV Kortrijk. Wij zijn een familiale club en zulke zaken zie je hier normaal niet. Ik ben tevreden over Billal. Hij drukt goed, heeft snelheid en voert zijn taken uit. Ik hoop dat hij vertrokken is voor een lange tijd. Dit doelpunt kan een bevrijding betekenen voor hemel", klinkt het.

Voor Messaoudi was het alvast een deugddoend doelpunt. Pas zijn tweede in Kortrijkse loondienst. "Mijn goal was zeer belangrijk voor het team", vertelt de Algerijn. "Het doet deugd om eindelijk nog eens te scoren. Ik ben erg gelukkig op dit moment en ik hoop hier vertrouwen uit te putten naar de volgende wedstrijden toe. Ik beloof hard te zullen werken op training", besloot hij.