Leistner naar de uitgang bij STVV? Nog geen toenadering gezocht

Leistner naar de uitgang bij STVV? "Nog geen toenadering gezocht"

28-10-2022 13:16

Is Toni Leistner (32) al aan zijn laatste seizoen bezig bij STVV? Zijn contract loopt af in de zomer en er zijn geen gesprekken voor een verlenging. De Duitser neemt echter vrede met zijn lot. 

"Er is langs beide kanten nog geen toenadering gezocht om het contract te verlengen", vertelt Leistner aan Het Belang Van Limburg. "Ach, ik ben blij met de situatie zoals ze nu is. Met een aflopend contract ben je verplicht om te tonen wat je in je mars hebt. Lukt dat, dan krijg je aan het eind van het seizoen een paar opties om uit te kiezen. Het houdt me dus scherp."

Leistner denkt nu al na over zijn toekomst. "Dynamo Dresden is de club van mijn geboorteplaats en de club van mijn hart. Ooit wil ik er nog iets betekenen. Dat hoeft niet per definitie als speler te zijn. Het kan ook in een andere rol. Nog wat poen scheppen in het Midden-Oosten? Nee, zo veel zon en hitte kan mijn witte huid niet aan", lacht de verdediger.

Leistner mocht dit seizoen aan alle veertien wedstrijden beginnen voor STVV. Zaterdagavond volgt een ontmoeting met Westerlo.