Real Madrid laat Mbappé links liggen: 'Vinícius en Rodrygo zijn de sterren'

Real Madrid laat Mbappé links liggen: 'Vinícius en Rodrygo zijn de sterren'

18-10-2022 10:15
2

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez lijkt niet van plan om een nieuwe poging te wagen voor Kylian Mbappé. De Franse ster liet de Koninklijke afgelopen zomer in de kou staan na maandenlange flirts, maar zou nu alsnog willen vertrekken bij Paris Saint-Germain.

"Nee, ik ben de geruchten over Kylian Mbappé niet zat. Ik lees de verhalen over hem niet meer. Wij gaan een geweldige toekomst tegemoet. Vinícius Júnior en Rodrygo zijn echte sterren. Ik zie ze in de toekomst de Ballon d'Or winnen", vertelt Pérez, geciteerd door Spaanse media. Mbappé lijkt daarmee geen optie meer te zijn voor Real Madrid.

De 23-jarige aanvaller was nadrukkelijk in beeld bij de Spaanse grootmacht, maar hij besloot zijn aflopende contract bij PSG te verlengen. Enkele maanden later staan speler en club echter lijnrecht tegenover elkaar. Mbappé zou zich onder meer verraden voelen door PSG, omdat het bestuur een groot aantal beloftes niet zou zijn nagekomen. 

Mbappé ontkende afgelopen weekeinde de berichtgeving over een mogelijke breuk met de Franse kampioen. "Ik ben hier zeer gelukkig, ik ben niet boos op PSG", liet hij weten. Franse media twijfelen echter aan de oprechtheid van die woorden.