'Snel vertrek van Hoedt bij RSC Anderlecht behoort tot de mogelijkheden'

'Snel vertrek van Hoedt bij RSC Anderlecht behoort tot de mogelijkheden'

12-10-2022 20:15
19

Wesley Hoedt zit in de hoek waar de klappen vallen bij RSC Anderlecht. Felice Mazzu haalde de Nederlander afgelopen weekend naar de kant en steeds vaker komt er kritiek op de verdediger. Dat kan nog voor een opvallende transfer gaan zorgen.

Hoedt was de voorbije weken wel meermaals op foutjes te betrappen en kreeg van de eigen achterban al flink wat kritiek. In de partij tegen KV Mechelen besloot Felice Mazzu om tijdens de rust over te stappen naar een nieuw systeem en Hoedt aan de kant te houden. De Nederlander lijkt daarmee te moeten vrezen voor zijn basisplek.

Zo is Zeno Debast al zeker van zijn plekje in de basis en zal ook Jan Vertonghen bij zijn terugkeer gewoon aan de volgende partijen gaan beginnen. Hoedt moet daardoor vrezen voor zijn basisplek en zal volgens La Dernière Heure mogelijk ook een opvallende beslissing gaan maken.

Het Waalse medium sluit namelijk niet uit dat Hoedt, als hij op de bank bij Anderlecht belandt, de komende winter andere oorden zal opzoeken. Daardoor dreigt hij na slechts anderhalf seizoen alweer afscheid te gaan nemen van de Brusselaars.