Opvallende uitspraak van Nunez (Liverpool): Versta geen woord van wat hij zegt

Opvallende uitspraak van Nunez (Liverpool): "Versta geen woord van wat hij zegt"

05-10-2022 13:30
1

De start van Liverpool-nieuwkomer Darwin Nunez loopt nog niet op wieltjes. Hij scoort nog niet zo vlot en ook naast het veld verloopt het moeilijk voor de Uruguayaan. Bij ESPN Vivo liet hij weten dat de Engelse taal een obstakel vormt voor hem. 

Liverpool-trainer Jürgen Klopp zette Nunez dinsdagavond naast Diogo Jota tijdens de 2-0 overwinning tegen Rangers. De 23-jarige spits was scherp, maar zag meerdere schoten gered worden door keeper Allan McGregor. Dat het nog niet echt wil vlotten bij Liverpool, heeft volgens hem zeker ook te maken met de taalbarrière. Zo heeft Nunez moeite met accent van Klopp als de Duitse T1 Engels spreekt.

"Eerlijk gezegd versta ik geen woord van wat hij zegt als hij aan het praten is", zegt hij. "Natuurlijk vraag ik mijn teamgenoten om erachter te komen wat hij zei, maar ik denk dat hij heel duidelijk is over zijn speelstijl." Nunez startte nog maar in twee Premier League,matchen omdat hij drie wedstrijden geschorst werd voor zijn rode kaart tegen Crystal Palace, na een kopstoot op verdediger Joachim Andersen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie