Hoefkens neemt reeks twijfelgevallen op in zijn selectie voor match tegen Atlético

Hoefkens neemt reeks twijfelgevallen op in zijn selectie voor match tegen Atlético

3 oktober - 17:37 Laatste update: 17:51
1

Dinsdag staat in de Champions League Club Brugge - Atlético Madrid op het programma. Voor die wedstrijd heeft Carl Hoefkens maandag zijn selectie bekendgemaakt. De coach van Blauw-Zwart selecteerde een heel deel spelers met nog een vraagteken achter de naam. 

De voorbije dagen waren er heel wat verdedigende blessurezorgen bij Club Brugge. Die zijn nog niet helemaal opgelost voor coach Carl Hoefkens, die dinsdag tegen Atlético Madrid niet kan rekenen op Dedryck Boyata. Clinton Mata, Denis Odoi en Abakar Sylla zitten wel in de selectie, maar zijn twijfelgevallen. Hoefkens besloot daarom om ook jonkies Jorne Spileers en Kyriani Sabbe op te nemen in de selectie.

Verdedigend problemen, maar ook voorin zal Hoefkens moeten puzzelen. Sterkhouder Andreas Skov Olsen is er namelijk niet bij en moet in de basiself worden vervangen. Tegen KV Mechelen kreeg Antonio Nusa een kans, al is het nog maar de vraag of dat ook het geval zal zijn in de Champions League. Ook Tajon Buchanan en Noa Lang zijn opties op die positie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie