'PSG doen nieuw voorstel aan Messi na flirt met FC Barcelona'

'PSG doen nieuw voorstel aan Messi na flirt met FC Barcelona'

30 september - 12:35 Laatste update: 12:37
4

Paris Saint-Germain is direct met een tegenreactie gekomen op de flirt van FC Barcelona met Lionel Messi. De Parijzenaren hebben de Argentijn een nieuw contractvoorstel gedaan.

PSG hoopt zodoende een stokje te kunnen steken voor de rentree van Messi in Camp Nou. Edouard Romeu, vicevoorzitter bij Barcelona, vertelde onlangs dat een terugkeer van de 35-jarige aanvaller 'haalbaar' is. Het besluit zou bij de voetballer zelf liggen. Cadena SER weet dat de woorden van Romeu ook in Parijs zijn binnengekomen. Messi heeft naar verluidt een aanbieding gekregen, waarbij hij voor zo'n dertig miljoen euro per jaar zijn volgende zomer aflopende contract met een jaar kan verlengen, met een optie voor nog een jaar.

Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter bij PSG, zou zich druk bezighouden met de toekomst van Messi. De Qatarees ziet het behouden van de Argentijn ook als prestige, aangezien hij meerdere malen met Barcelona in de clinch heeft gelegen. Spaanse media melden dat de kans aanwezig is dat Messi na dit seizoen voor een avontuur in de Verenigde Staten kiest, al is er nog niets besloten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie