Anderlecht lanceert het luisterboek 'Fromage' met de stem van o.a. Kompany

Anderlecht lanceert het luisterboek 'Fromage' met de stem van o.a. Kompany

29 september - 08:25
7 Reacties

driespaesen

RSC Anderlecht is een gigantisch merk in België. Dat opent uiteraard de deuren om ook buiten het voetbal te ondernemen. Woensdag heeft de club een luisterverhaal voorgesteld in een basisschool in Anderlecht. 'Fromage', zo heet het luisterboek. 

Anderlecht heeft voor dit luisterboek samengewerkt met onder andere comedian Bart Cannaerts. Verder zijn er nog een hoop bekende Belgen die geholpen hebben bij het maken van het verhaal. Je hoort dus de stemmen van een hele hoop welbekende figuren. 

Uiteraard is het boek paars-wit gekleurd. Cannaerts vertelt het verhaal van een klein muisje genaamd Hamza. De muis zou dol zijn op voetbal en hoopt dan ook voor een club te spelen. De familie laat dit niet toe maar alles verandert wanneer de muis een luipaard genaamd Zora tegenkomt. Zora, een sterspeelster bij een voetbalclub genaamd paars-wit, neemt de muis mee op een avontuur. Ze hopen beiden Hamza’s droom waar te maken. 

Cannaerts is alvast erg enthousiast over het project van de voetbalclub. “Tijdens de covidperiode werd ik opgebeld door het Geluidshuis, een audioproductiehuis, met de vraag of ik zin had om mee te werken aan het verhaal”, vertelt Cannaert in Het Nieuwsblad. Hij is zelf een grote voetbalfan en heeft geen seconde getwijfeld.  

Naast Cannaerts ga je ook de stemmen van een aantal anderen herkennen. Zo spreekt ook Vincent Kompany een aantal woordjes in het boek. Maar ook Zwangere Guy, Jan Mulder en Jennifer Heylen zul je ongetwijfeld herkennen in het verhaal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie