'Leicester City onder de indruk van Openda, Rode Duivel op verlanglijstje'

'Leicester City onder de indruk van Openda, Rode Duivel op verlanglijstje'

25-09-2022 21:16
2

Met Wout Faes, Youri Tielemans, Timothy Castagne en Dennis Praet heeft Leicester City momenteel vier landgenoten in de rangen rondlopen. De club staat momenteel laatste in de Premier League en zoekt dus naar versterking. Mogelijk haalt het nog een extra Belg in huis.

Bij Mediafoot weet men dat Leicester City het vizier heeft gericht op een volgende Rode Duivel. Meer bepaald Loïs Openda zou op het lijstje van The Foxes staan en na amper een half seizoen zijn club RC Lens alweer kunnen verlaten voor Engeland.

Lens haalde de aanvaller weg bij Club Brugge en die wist in de Ligue 1 meteen te overtuigen. Met vier doelpunten in acht competitiewedstrijden speelde hij zich al in de kijker. Leicester City hoopt alvast snel te kunnen toeslaan en doet mogelijk deze winter al een poging om Openda in huis te halen.

De kans dat Lens hem deze winter al laat gaan, is echter klein. Zelf betaalde het tien miljoen euro voor Openda en als hij op het WK minuten krijgt of kan overtuigen zou Openda weleens een veelvoud van dat bedrag kunnen opleveren.