Supporters op weg naar Amsterdam met speciaal uitgedoste 'Red Devils Express'

Supporters op weg naar Amsterdam met speciaal uitgedoste 'Red Devils Express'

25 september - 11:30
1

België versus Nederland, altijd fijn. Uitgerekend de Derby der Lage Landen vormt de laatste voorbereidingswedstrijd voor de Rode Duivels op weg naar het WK in Qatar. Ook bij de supporters leeft zo'n burenstrijd steeds een beetje harder. Bij de spoorwegen hebben ze dat gevoel nog wat extra aangewakkerd.

Verschillende supporters zijn momenteel al onderweg naar Amsterdam, waar vanavond dus de slotpartij in de Nations League op het programma staat. Van België naar de Nederlandse hoofdstad, dat is uiteraard vlot te doen met de trein. En al zeker met de 'Red Devils Express'! Die trein werd speciaal ontworpen in het teken van de Rode Duivels.

Zo valt aan de buitenkant de nieuwe 'Love'-campagne op waarmee de nationale ploeg dezer dagen graag uitpakt. Ook binnen is alles mooi aangekleed: aan vlagjes en affiches met Rode Duivels op geen gebrek. Of het de spelers ook op het terrein zal inspireren, valt nog even af te wachten. Als de Rode Duivels nog naar de Final Four van de Nations League willen, moeten ze Nederland met minstens drie doelpunten verschil verslaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie