Lukaku lijkt van blessure verlost: 'Tegen AS Roma opnieuw in selectie van Inzaghi'

Lukaku lijkt van blessure verlost: 'Tegen AS Roma opnieuw in selectie van Inzaghi'

24 september - 11:20
1

De stilte rond Romelu Lukaku staat op het punt om verbroken te worden. De recordschutter van de Rode Duivels is in deze interlandperiode de grote afwezige door een blessure aan het dijbeen. Daar is hij echter stilaan van verlost.

Roberto Martinez liet eerder al doorschemeren dat Lukaku na de interlandperiode weer wedstrijdfit zou zijn en nu heeft Gianluca Di Marzio, bekend voetbaljournalist in de laars, die aanname bevestigd. Volgens hem kan onze landgenoot weer voluit meetrainen bij Inter. Na de interlandperiode zou hij (geleidelijk aan) aan de oppervlakte moeten komen.

Di Marzio weet nu al zeker dat trainer Simone Inzaghi in het volgende Serie-A-duel een plekje zal vrijhouden voor Lukaku in zijn selectie. Op zaterdag 1 oktober staat meteen een kraker op het programma, want AS Roma zakt af naar Milaan. Het ziet ernaar uit dat Edin Dzeko en Angel Correa, invallers voor Lukaku, binnenkort weer moeten wijken. De Rode Duivel stond tot nu toe nog maar 227 minuten op het veld na zijn terugkeer bij I Nerazzurri.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie