Albert (ex-RSCA): “Probleem Hazard verhindert Martinez logica te volgen”

Albert (ex-RSCA): “Probleem Hazard verhindert Martinez logica te volgen”

22 september - 18:32
8

Voormalige RSC Anderlecht-ster Philippe Albert werpt een blik op de situatie van Eden Hazard. Albert wikt en weegt, maar gelooft dat hij hoe dan ook mee gaat naar Qatar. Dat schrijft Le Soir.

"Hazard zal naar Qatar gaan, maar alleen vanwege zijn status”, daarmee opent de analist zijn zaak. Hij gelooft echter wel dat het niveau van Hazard een stuk lager ligt dan een tijd geleden. Ook bij Real Madrid is het volgens Albert erg duidelijk. “Rodrygo, Vinicius en zelfs Valverde geen concurrenten meer zijn voor Hazard: ze zijn gewoon beter”, klinkt het bij Albert.

Hij gelooft dat er niet te veel waarde gekoppeld moet worden aan de opflakkering van Hazard in de Champions League. De Rode Duivel scoorde een doelpunt en gaf een assist in een duel tegen Celtic. Maar… “Eden verschijnt op de training, Eden is een beetje standaard een starter, Eden scoort in de Champions League en dat is alles wat nodig is voor iedereen om enthousiast te worden.”

Hazard moet mee naar het WK, dat is toch wat Albert ook denkt. Al geeft hij toe dat hij misschien voor de verkeerde reden zou meegenomen worden tichting Qatar. “We moeten de waarheid onder ogen zien: het Hazard probleem verhindert Martinez om zijn logica te volgen. Hij kan het zich niet veroorloven hem half november thuis te laten en zal hem daarom meenemen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie