Nederlandse internationals over moeilijke periode bij Barcelona: Veel bij elkaar

Nederlandse internationals over moeilijke periode bij Barcelona: "Veel bij elkaar"

21 september - 08:52
0

De Nederlandse internationals Mephis Depay en Frenkie De Jong hebben de laatste tijd veel steun aan elkaar gehad. Dat vertelt eerstgenoemde aan het Algemeen Dagblad. De twee spelers zaten in dezelfde moeilijke situatie bij FC Barcelona.

Barça probeerde Memphis en met name De Jong om financiële redenen naar de uitgang te duwen. "Natuurlijk hebben we het daarover gehad, Frenkie is in de afgelopen anderhalf jaar echt een vriend geworden", vertelt Memphis aan het Algemeen Dagblad. "We eten geregeld samen, komen bij elkaar thuis, gaan soms leuke dingen doen. We weten alles van elkaar. Natuurlijk heb je het dan ook over elkaars situatie bij de club."

Memphis en De Jong hielden hun poot stijf en spelen nog steeds voor Barcelona. Soms waren alle ontwikkelingen tijdens de roerige transferzomer in Camp Nou ongrijpbaar, erkent de aanvaller. "Als speler weet je ook niet precies wat er allemaal speelt bij een club. Barcelona is een bedrijf, ja, zoals elke club dat is. De cijfers zijn belangrijk, de belangen zijn gewoon groot, als speler ga je daar niet over."

"Sommige dingen lazen wij ook maar gewoon in de media", aldus Memphis. "Je weet niet altijd precies wat waar is, en wat niet. Wat ik wel weet, is dat ik altijd keurig betaald werd. Ja, Frenkie ook." Lachend: "Althans, hij heeft een mooi huis, een mooie auto, dus dat zal allemaal wel in orde zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie