Geraerts over duel met KRC Genk: “Het wordt weer een Europese wedstrijd”

Geraerts over duel met KRC Genk: “Het wordt weer een Europese wedstrijd”

11-09-2022 12:01
2

Union Saint-Gilloise won op de eerste speeldag van haar Europese campagne met 0-1 op verplaatsing bij FC Union Berlin. De ploeg van Karel Geraerts hoopt zondag de lijn door te trekken in de topper tegen KRC Genk

Union moet de knop meteen omzetten om het op te nemen tegen Genk. De ploeg van Wouter Vrancken staat op een derde plek in het klassement en hoopt het billijk gelijkspel van vorige speeldag tegen STVV weg te spoelen met een driepunter tegen Union. Maar Geraerts en co geven zich zeker niet gewonnen. 

"Het wordt weer een Europese wedstrijd", zei Karel Geraerts na de Europa League-zege. "We hebben veel inspanningen geleverd, maar ik ben er zeker van dat mijn spelers hun vorm zullen kunnen aanhouden.” Het was een sterke prestatie tegen Berlin, vooral de clean sheet deed erg deugd voor Union. De ploeg van Geraerts wist nog maar één keer de netten schoon te houden, in een wedstrijd tegen Charleroi. Moris gelooft dat Union een stuk verbeterd is. "De club heeft op alle niveaus hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we competitief blijven...", concludeert Anthony Moris.