Geen spanningen meer met Neymar bij PSG: 'Heb het er met Kylian over gehad'

Geen spanningen meer met Neymar bij PSG: 'Heb het er met Kylian over gehad'

10-09-2022 12:44

Christophe Galtier voelt op geen enkele manier spanningen tussen zijn spelers bij Paris Saint-Germain. In een persconferentie voor de wedstrijd tegen Stade Brest geeft de trainer aan dat eventuele spanningen tussen spelers uitgesproken zijn. Naar verluidt zouden sterspelers Kylian Mbappe en Neymar met elkaar in de clinch liggen.

De geruchten rondom de verminderde verstandhouding deden al langer de ronde, maar tijdens de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Juventus (2-1) werd dit nog eens pijnlijk duidelijk. Mbappe besloot tijdens het duel om een kans op doel te schieten in plaats van de bal af te spelen naar Neymar. De Braziliaan reageerde ziedend op het veld. De twee zouden al langer elkaar niet alles gunnen, zo wel binnen als buiten het veld.

Volgens Galtier is er in ieder geval geen reden tot paniek aangaande de twee supersterren. "Hun verstandhouding is erg goed", vertelt de Franse oefenmeester op de persconferentie voor de aankomende wedstrijd. "Ze trainen samen en doen vaak warming-ups samen. Ik heb het er met Kylian over gehad en ik denk dat ze het inmiddels wel uitgesproken hebben. Ze zullen elkaar over en weer van assists blijven voorzien."

Zaterdagmiddag om 17:00 speelt PSG de thuiswedstrijd tegen Stade Brest. Neymar scoorde tot nu toe zeven keer in de competitie en gaf zes assists. Mbappe maakte tot nu toe hetzelfde aantal doelpunten in de Ligue 1.