Mbappé spreekt over relatie met Neymar: 'Er gebeurt weleens wat'

Mbappé spreekt over relatie met Neymar: 'Er gebeurt weleens wat'

6 september - 07:45
1

Kylian Mbappé heeft zich uitgelaten over zijn relatie met Neymar. De verhalen gaan dat het Paris Saint-Germain-duo op gespannen voet leeft. Mbappé erkent dat de onderlinge band niet altijd even goed is, maar neemt de zorgen weg.

Onlangs raakten Mbappé en Neymar verwikkeld in een social media-relletje. De Braziliaan likete een Tweet waarin werd gesuggereerd dat Mbappé om contractuele redenen de eerste strafschopnemer is en dat de Fransman eigenaar van PSG is. Mbappé geeft tekst en uitleg. "We hebben respect voor elkaar, maar er zijn periodes dat we elkaars beste vrienden zijn en er zijn periodes dat we minder met elkaar spreken", zegt hij op het persmoment van maandag, in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Juventus.

"Zo zit onze relatie in elkaar, maar het belangrijkste is dat er veel respect is." De Franse superster benadrukt dat 'respect' het codewoord is in zijn relatie met Neymar. "Wanneer je twee spelers met sterke persoonlijkheden hebt, zijn er altijd wel hobbels. Het klopt dat er weleens wat gebeurt, maar het respect blijft altijd."

Tijdens het duel met Montpellier (5-2) liepen de spanningen tussen de twee kemphanen ook op. Mbappé had al een penalty gemist, maar wilde na een opnieuw gegeven strafschop weer aanleggen vanaf elf meter. Die penalty eiste Neymar op, tot ongenoegen van de Fransman. "Wie tegen Juve de penalty mag nemen? De eerste keus zijn betekent niet dat je alle strafschoppen neemt, zeker niet als Messi en Neymar ook nog in je team zitten. Je moet weten hoe je de taart moet verdelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie