Antwerp-supporters zijn unisono: Yusuf krijgt trofee voor 'Speler van de Maand'

Antwerp-supporters zijn unisono: Yusuf krijgt trofee voor 'Speler van de Maand'

09-09-2022 17:25
8

Met uitzondering van de Europese uitschakeling tegen Istanbul Basaksehir heeft Royal Antwerp FC er een perfecte augustusmaand opzitten. Eén van de dragende krachten in dat succes was ongetwijfeld Alhassan Yusuf. Geen wonder dat hij de trofee voor 'Speler van de Maand' uitgereikt krijgt.

Net zoals bij vele andere clubs kiezen ook de supporters van Antwerp maandelijks hun beste speler van de voorbije maand uit. In augustus kon Yusuf het rood-witte legioen het meest bekoren. Daar lijkt iedereen mee te kunnen leven: de dynamische Nigeriaan recupereert erg veel ballen, maar is ook in de opbouw van waarde. Hij zorgt met andere woorden voor het perfecte evenwicht op de Antwerpse middenstrook.

Mede dankzij de inbreng van de 22-jarige Yusuf heeft The Great Old een kanonstart genomen in de Jupiler Pro League. Na zeven speeldagen prijkt het nog steeds bovenaan met het maximum van de punten. Komende zondag probeert Antwerp daar een vervolg aan te breien op het veld van Cercle Brugge. Reken maar dat Yusuf ook op Jan Breydel in de basis van Mark van Bommel zal verschijnen ...