Tuchel ziedend na verlies van Chelsea: 'Ik ben boos over wat we hebben laten zien'

Tuchel ziedend na verlies van Chelsea: 'Ik ben boos over wat we hebben laten zien'

06-09-2022 23:58
5

Thomas Tuchel is op geen enkele manier te spreken over de eerste Champions League-wedstrijd van Chelsea dit seizoen. De Duitse trainer zag zijn ploeg met 1-0 verliezen van Dinamo Zagreb.

"Ik ben boos op mezelf, maar vooral boos op wat we hier hebben laten zien", vertelt een ziedende Tuchel op de site van Chelsea. "Dit is een enorme wanvertoning van ons allemaal. Niet precies genoeg, niet dodelijk genoeg en niet agressief genoeg. Het was individueel en als team veel te weinig en dat is de reden dat we vandaag hebben verloren." Chelsea kwam na dertien minuten spelen op achterstand na een goal van Mislav Orsic.

"De wil en honger om te winnen is waar het vandaag bij ons aan ontbrak. Je kan niet zomaar verwachten dat je wedstrijden gaat winnen. Dat doe je in de Premier League niet en al helemaal niet in de Champions League." Zaterdag wist Chelsea wel te winnen in de Engelse competitie door met 2-1 West Ham United opzij te schuiven.

Waar dit gebrek aan wilskracht vandaan kwam is voor Tuchel volstrekt onduidelijk. "Het is nu aan mij om een oplossing te vinden. Het is duidelijk dat dit ver onder de maat was en ik heb geen idee waar het vandaan komt. Ik dacht juist dat we op de goede weg waren, maar ik ben echt verbaasd door wat we vandaag hebben laten zien hier."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie