Tavolieri: 'Maccabi zorgde voor vertragingsmanoeuvres in dossier rond Perica'

Tavolieri: 'Maccabi zorgde voor vertragingsmanoeuvres in dossier rond Perica'

03-09-2022 10:46
2

Standard Luik hoopt in Stipe Perica haar nieuwe aanvalsleider gevonden te hebben. De Kroatische spits maakte vorig seizoen achttien competitietreffers bij Maccabi Tel Aviv. Niet verwonderlijk dat die club blijkbaar niet al te happig was om hem te laten gaan ...

Vrijdag in de late namiddag bereikte Standard dan toch een definitieve overeenkomst met Maccabi, maar dat had heel wat voeten in de aarde, weet Sacha Tavolieri. Volgens zijn informatie hadden de Israëli's het gros van de documenten al 's middags afgerond. Het finale document om de overgang af te ronden liet echter nog eens vier uur extra op zich wachten. In tussentijd kon het Standard-bestuur niet anders dan nagelbijten.

Uiteindelijk liep de verlossende fax dan toch binnen, waardoor De Rouches hun spits niet meer konden mislopen. Perica zou naar verluidt absoluut naar Sclessin willen komen hebben. Andere aanbiedingen sloeg hij radicaal van zich af. Bij Standard moet hij de strijd aangaan met vooral Renaud Emond, die geen al te beste competitiestart kende. Een voordeel is overigens dat Perica onze competitie al kent: enkele jaren geleden scoorde hij al zeven keer voor Royal Excel Moeskroen.