OFFICIEEL: Revelatie Patris krijgt het langdurige vertrouwen bij OH Leuven

OFFICIEEL: Revelatie Patris krijgt het langdurige vertrouwen bij OH Leuven

31-08-2022 16:01
1

Oud-Heverlee Leuven heeft op de laatste dag van augustus nog een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. Niet door een veelbelovende versterking aan te trekken, maar wel door een uitblinker langer aan zich te binden. Louis Patris heeft namelijk een nieuwe verbintenis ondertekend.

De 21-jarige verdediger blijft nu tot medio 2027 aan Den Dreef voetballen, maakt OHL met gepaste trots bekend op haar website. Op die manier smeedt de club het ijzer wanneer het heet is, want Patris is deze jaargang als een komeet van start gegaan. Tegen Royal Antwerp FC lukte hij zijn eerste competitietreffer ooit op het hoogste niveau, maar vooral zijn vijf assists spreken boekdelen. Niemand deed tot dusver beter.

Mede dankzij de uitstekende prestaties van Patris heeft OHL een bevredigende start gemaakt in deze campagne van de Jupiler Pro League. Momenteel staan de troepen van Marc Brys vierde, op drie punten van koplopers Antwerp en KRC Genk. Daarom werd Patris dan ook beloond. Tegelijk houdt OHL de jonge Waal, die al sinds 2015 voor de jeugdreeksen van de club uitkomt, uiteraard weg uit de klauwen van mogelijke geïnteresseerden.