OFFICIEEL: Ook in tweede van vier contractjaren heeft KVO geen plaats voor Jung

OFFICIEEL: Ook in tweede van vier contractjaren heeft KVO geen plaats voor Jung

31-08-2022 15:43 Laatste update: 15:58

Ook in het seizoen 2022-2023 zal Andrew Jung de kleuren van KV Oostende niet verdedigen. Nochtans staat de aanvaller wel al sinds vorige zomer onder contract aan de Belgische kust. Nu mag hij zich bewijzen bij US Quevilly.

Oostende kondigt zelf aan dat het Jung niet bepaald kan gebruiken. Daarom werd een oplossing gezocht in de Franse Ligue 2. Quevilly is de gelukkige geworden in de vorm van een huurconstructie. Bij de Franse provincieclub hebben ze alvast fijne herinneringen aan Jung. In het seizoen 2020-2021 trof hij er liefst 21 keer raak, weliswaar vóór de promotie van de club naar de Ligue 2.

Vorige zomer legde Oostende zelf nog geld op tafel om Jung over te nemen van Chateauroux. Voorlopig maakte hij evenwel nog geen enkele minuut in het truitje van De Kustboys, want ook in het afgelopen seizoen viel hem een verhuurperiode te beurt. Toen ging de spits aan de slag bij AS Nancy, de zusterclub van KVO. Daar liep het met slechts dertien basisplaatsen en drie competitiegoals minder gesmeerd.