OFFICIEEL: Transfer van oude bekende zet Seraing aan tot woordgrap: 'He's bach!'

OFFICIEEL: Transfer van oude bekende zet Seraing aan tot woordgrap: 'He's bach!'

31-08-2022 15:24
2

In een seizoen met drie rechtstreekse zakkers werd RFC Seraing voor aanvang al getipt als grootste degradatiekandidaat. Na zes speeldagen hebben de Luikenaars die prognose nog niet kunnen ontkrachten, wel integendeel. De rode lantaarn hangt (nu al?) rond hun nek. Misschien kan Mathieu Cachbach het tij komen keren.

Seraing kondigt via haar officiële kanalen aan dat Cachbach ook dit seizoen voor de club zal uitkomen. Onze 21-jarige landgenoot ondertekende in het Stade du Pairay een overeenkomst voor de komende twee jaar. Ook vorig seizoen, toen Seraing voor het eerst in ruim twintig jaar tijd weer present tekende op het hoogste niveau, voetbalde Cachbach er, weliswaar op huurbasis van FC Metz.

De moederclub van Seraing heeft nu besloten om hem definitief van de hand te doen. Cachbach werd geboren in Aarlen, maar koos in de jeugdreeksen al voor Metz. Daar kon hij echter nooit doorstoten tot het eerste elftal. Met de reserven trad hij wel een dozijn keer aan in de vierde en vijfde klasse in Frankrijk. Nu moet Cachbach de operatie redding van Seraing een duwtje in de rug helpen geven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s