Club Brugge schiet record aan diggelen voor Yaremchuk: 'Zestien miljoen en bonus'

Club Brugge schiet record aan diggelen voor Yaremchuk: 'Zestien miljoen en bonus'

29-08-2022 23:32
45

Club Brugge laat het geld rollen. Voor Roman Yaremchuk, die met zijn verleden bij KAA Gent sowieso de tongen los zal maken, legt de Belgische landskampioen een smak geld op tafel. Het transferrecord sneuvelt zo opnieuw.

Club kondigde Yaremchuk maandagavond officieel aan, zonder uiteraard diep in te gaan op de som die het naar Benfica overschrijft. Het Laatste Nieuws heeft wel een idee over welke grootorde het gaat. Die krant claimt dat Club zestien miljoen euro ophoest, met eventueel nog wat bonussen als Yaremchuk aan de verwachtingen voldoet.

Opvallend: voor de tweede keer in iets meer dan 24 uur tijd verbreekt Blauw-Zwart zo haar transferrecord. Zondagavond kondigde het nog aan dat Raphael Onyedika de overstap maakt vanuit Denemarken voor tien miljoen euro. Amper een dag later zou het daar dus nog eens zo'n zes miljoen bovenop doen. In de huidige mercato sleepte Club Brugge uiteraard ook al een karrenvracht aan miljoenen in de wacht, onder meer dankzij de transfers van Charles De Ketelaere, Stanley Nsoki en Loïs Openda en opnieuw deelname aan de Champions League.