Belhocine heeft vertrouwen in match bij KV Kortrijk: Iedereen is tolerant

Belhocine heeft vertrouwen in match bij KV Kortrijk: "Iedereen is tolerant"

25-08-2022 18:30

Didier Lamkel Zé zal opnieuw minuten maken in de Jupiler Pro League. Of het volgend weekend al gebeurt, wilde Karim Belhocine van KV Kortrijk nog niet zeggen, maar in zijn persconferentie sprak hij wel met vertrouwen over de Kameroener.

De transfer van Lamkel Ze zal voor enkele liefhebbers een verrassing zijn, omdat hij zich enkele keren misdroeg bij Royal Antwerp FC. Men is benieuwt wat hij nu zal doen bij KVK, maar daar heeft Belhocine geen angst voor. "Didier moet zich goed voelen bij een club, bij een spelersgroep. En dat zal hier het geval zijn. We hebben een kleedkamer die goed samenklit. De regels zijn er, maar iedereen is tolerant tegenover de andere.”

Of, en waar Lamkel Ze aankomend weekend zal spelen, is nog niet duidelijk. De coach liet niet te veel in zijn kaarten kijken. "Hij kan op meerdere posities nuttig zijn. Hij is polyvalent. En het is duidelijk dat de Lamkel Zé van vandaag over enkele weken nog beter zal zijn. Hij zal zeker tot de achttien behoren", aldus de T1 op de clubwebsite

Lamkel Ze zal dus zeker op de bank zitten dit weekend tegen Standard. De match vindt zondag om 16u plaats in het Guldensporenstadion.