Everton-manager Lampard bevestigt: Dele Alli is hard op weg naar Turkije

Everton-manager Lampard bevestigt: Dele Alli is hard op weg naar Turkije

24-08-2022 18:16
6

Dele Alli staat op het punt om de overstap te maken naar Besiktas. Dat bevestigt Everton-manager Frank Lampard. De 37-voudig Engels international moet in Istanbul gaan samenspelen met Wout Weghorst.

"Dele is hard op weg om naar Besiktas te verhuizen. De deal is nog niet helemaal beklonken, maar daar gaat het wel naartoe", zei Lampard dinsdagavond na de 0-1 zege op Fleetwoord Town in de League Cup. Everton nam Alli in januari over van Tottenham Hotspur voor een mogelijke transfersom van vijftig miljoen euro, die vooral op prestaties was gebaseerd. Het voormalige wonderkind kwam echter ook bij The Toffees niet uit de verf.

Alli was vooral bankzitter onder Lampard. Nu hoopt de 26-jarige middenvelder zijn loopbaan in Turkije nieuw leven in te blazen. Volgens Sky Sports vertrekt hij op huurbasis naar Besiktas, met een optie tot koop. Die bedraagt naar verluidt niet meer dan zes miljoen euro. Bij de Süper Lig-topclub gaat hij samenspelen met Weghorst, die eerder al werd gehuurd van Premier League-degradant Burnley.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie