Moyes (West Ham): De tel verloren op wie we allemaal al geboden hebben

Moyes (West Ham): "De tel verloren op wie we allemaal al geboden hebben"

24-08-2022 16:42 Laatste update: 16:53
16

David Moyes, de coach van West Ham, gaf woensdagnamiddag een persconferentie in de aanloop naar de Conference League kwalificatie. De coach sprak ook over transfers, en meerbepaald over Hans Vanaken

Woensdag kwam het nieuws dat West Ham een bod van 40 miljoen uitbracht op Lucas Paqueta van Lyon. Dat doet mogelijk de deur dicht voor Hans Vanaken, al liet Moyes daar al lachend iets anders over verstaan: "Ik ben de tel kwijt op hoeveel spelers we geboden hebben. We hebben veel geboden, als ik jullie zou vertellen op wie, dan zouden jullie lachen. Misschien ben ik hierin boven onze stand gegaan", hoorde de Athletic-correspondent op de persconferentie.

De coach lijkt dus te duiden dat hij veel biedt, en dan wel ziet waarop het uitdraait. Met de laatste zin bedoelt hij mogelijks zelfs het stevige bod van 40 miljoen vandaag. Dit kan altijd gedaan worden om de druk op Club Brugge en Hans Vanaken te vergroten.

Over die laatste zei de T1 van West Ham nog kort iets: "Ja, we hebben ons bod op Vanaken verhoogd." Daarmee bedoelt hij de 10 miljoen die er dinsdag 11 werden. Daar kan Club Brugge hoogstwaarschijnlijk nog niet mee leven.